Teenage Sounds

 
Tog mig som sagt i kragen och gick ut i det gröna idag för att leta efter något som ville bli bra på bild. Tyvärr blåste det så himlans mycket så det blev inga toppenbilder. Bilden som ni ser ovan är en av bilderna som blev någerlunda bra idag. Nu ska jag fortsätta att redigera mitt nya lilla projekt - Eyes.
Later Amigos!

En presentation och en regnig dag


Efter en regnig dag kan det mer eller mindre resultera i en sådan här bild. Nej men denna bilden är tagen i september förra året, måste ta tag i kragen och komma ut och fota nu innan skolan börjar. Jag menar sen kommer det vara nästintill omöjligt att hinna med både min klarinett OCH att fota. Det är nämligen så att jag ska börja ettan nu till hösten, Natur, och det kommer krävas en hel del energi och engagemang till detta om jag inte misstror mig. Och förmodligen gör jag inte det för skolan jag kom in på har en väldigt hög prestandard, ProCivitas heter skolan. För er som inte bor i Malmö, Helsingborg eller Växjö vet väl säkerligen inte vilken skola detta är men den skolan klassas lite som en 'finare' skola i Helsingborg framförallt. Dem vill vara bäst helt enkelt och enligt min åsikt så är dem också det, därav att jag sökte in! Men nog om min skola och åter till mig lite kanske. Jag är ju då som sagt gammal nog att börja gymnasiet så då vet ni nog min ålder också. Jag har ett stort fotointresse och framförallt fastnat för insekter men tar även flygbilder och en del konsertbilder också. Inte så mycket för landskapsbilder men det kan förkomma detta också. 
För att detta inlägget inte ska bli allt för tråkigt att sitta och trada igenom så tycker jag att vi slutar här och om ni har några frågor får ni helt enkelt ställa dem!  

Svart&vitt


Fått upp ögonen för svart och vita bilder nu på senaste.

Många ögon riktas upp mot himmelen



Just denna lilla krabaten var rätt otäck att fotografera. Eftersom det är en hoppspindel om jag inte minns helt fel så hoppade den hit och dit emellanåt vilket gjorde det skrämmande att vara så pass nära som man måste vara med mitt makro objektiv men jag fick till en o annan bild. Ska försöka ta mig ut på en liten spindeljakt på balkongen någon dag igen, även fast vi bor så högt upp så finns här nästintill fler spindlar här än nere på marken! Jag är inte precis någon spindel älskare heller så det gör inte saken mycket bättre..
 

I will be popular

 

Upp och ner & ner och upp


En favorit bland mina 'droppbilder'. Man kan tro att detta är under skymning eller liknande men icke nej, mitt på ljusa dagen, sommaren 2012.  

Förkärlek till småkryp


 

Helsingborgs festivalen #1

 
Sista dagen på Helsingborgs festivalen släpade jag med mig min kamera för att försöka fånga några bilder, har inte använt mig utav mitt 70-300 objektiv så mycket så äntligen kom det till användning! På bilderna kan ni se Oscar Zia och Anton Ewald. Fortsättning följer
 

Första inlägget

Hej! Första inlägget här nu då, detta ska bli spännande.
Detta kommer bli en blogg där jag kommer visa mina bilder då ett av mina största intressen är just foto. Det kommer komma allt från makrobilder till flygbilder. Häng kvar och se vad jag har att erbjuda vetja!

Nytt


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.